Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποβολή των προτάσεων του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Eάν δε βλέπετε σωστά αυτό το email, πατήστε εδώ

 
 
 
 
 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς

Επιχειρηματικότητας με στόχο την ανάδειξη πρωτοποριακών ιδεών και έργων.

 

Τομείς δραστηριοποίησης

 

Διευκρίνιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Λάβατε το συγκεκριμένο μήνυμα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. με σκοπό την ενημέρωσή σας σχετικά με το "13o Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας".
Για την πλήρη ενημέρωσή σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ανατρέξετε στη Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Εθνικής Τράπεζας η οποία είναι διαθέσιμη στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας καθώς και στον διαδικτυακό ιστότοπο της Τράπεζας (https://www.nbg.gr).
Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το μήνυμα είναι εμπιστευτικές και η χρήση τους επιτρέπεται μόνον από τον αναφερόμενο παραλήπτη. Εάν δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης, σας ενημερώνουμε ότι αποκάλυψη, αναπαραγωγή, διανομή ή οποιασδήποτε άλλης μορφής χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται. Οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς και για τον λόγο αυτό ο Όμιλος Εταιριών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος δεν αποδέχεται νομική ευθύνη για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από ιούς που είναι δυνατόν να εισαγάγει. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον newsletters από την Εθνική Τράπεζα κάντε κλικ  εδώ.